Vegan Potato Salad (Maionese Vegana)

10:36:00 AM


This is one of my favorites dishes to make for barbecues and picnics throughout the summer. It's really delicious, the apple really adds special crunch to the salad. Take a look:

Este é um dos meus pratos favoritos para fazer pra churrascos e piqueniques durante todo o verão. É realmente delicioso, a maçã realmente adiciona uma crocância especial à salada. Dê uma olhada:


Ingredients:
1 pound red potatoes, peeled and diced
1 cup carrots, peeled and diced
1 red onion, diced
1 gala apple, diced
1 cup vegan mayonnaise (Hampton Creek Just Mayo)
Salt and black pepper

Directions:
In a medium pot, combine the potatoes and enough salted cold water to cover, do the same with the carrots in another medium pot. Bring to a boil, then lower the heat and simmer until tender. Drain well, add to a bowl. Add the apples, onion and mayo, mix it well together. Season with salt and pepper. Refrigerate for at least 30 minutes and serve. Enjoy!


Ingredientes:
1/2 k de batatas vermelhas, descascadas e picadas
1 xícara de cenoura, descascada e picadas
1 cebola roxa, cortada em cubinos
1 maçã, cortada em cubinhos
1 xícara de maionese vegana 
Sal e pimenta preta

Modo de preparo:

Em uma panela média, adicione as batatas e água suficiente para cobrir com uma pitada de sal, faça o mesmo com as cenouras em outra panela média. Deixe ferver, depois abaixe o fogo e deixe cozinhar até ficarem macios. Escorra bem, adicione a uma tigela. Adicione maçã, cebola e maionese, misture bem. Tempere com sal e pimenta preta. Refrigerar pelo menos 30 minutos e servir. Aproveite!



You Might Also Like

0 comments

Subscribe