2 Healthy Snacks: Carrot Fries & Kale Chips (2 Lanchinhos Saudáveis: Fritas de Cenoura & Chips de Couve Kale)

8:09:00 AM


I love eating snacks and my two biggest weaknesses are french fries and potatoes chips! I decided to create new alternatives for my snacks. I'm surprised to say that my carrot fries and kale chips are great and delicious and healthy too! Take a look:

Eu amo comer lanchinhos e minhas maiores fraquezas são batatas fritas e chips! Eu decidi criar novas alternativas para os meus lanchinhos. Estou surpreso em dizer que as minhas fritas de cenoura e chips de couve kale são muito boas, deliciosas e saudáveis também! Dê uma olhada:



Carrot Fries
Ingredients:
1 lb. carrots, peeled and cut into strips
1 tablespoon olive oil
1 teaspoon sea salt

Directions:
Pre heat oven to 450 degrees. Place carrots in a baking sheet, drizzle olive oil and season with salt. Toss to combine. Bake for 10-12 minutes or until crispy. Serve and enjoy!

Fritas de Cenoura
Ingredientes:
1/2 k de cenouras, descascadas e cortadas em tiras
1 colher de sopa de azeite de oliva
 1 colher de chá de sal marinho

Modo de preparo:
Pré aqueça o forno a 200C. Coloque as cenouras em uma assadeira, regue com óleo de oliva, tempere com sal e misture. Asse por 10-12 minutos ou até que fiquem crocantes. Sirva e aproveite!



Kale Chips
Ingredients:
1 bunch kale
1 tablespoon olive oil
1 teaspoon sea salt

Directions:
Pre heat oven to 350 degrees. Remove kale leaves from the stems, cut leaves into pieces (not too small). Wash and dry leaves. Add the leaves to a bowl, drizzle olive oil and season with sea salt. Toss to combine. Transfer leaves to a baking sheet lined with parchment paper, bake for 8-10 minutes or until crispy. Serve and enjoy!

Chips de Couve Kale
Ingredientes:
1 maço de couve kale
1 colher de sopa de azeite de oliva
1 colher de chá sal marinho

Modo de preparo:
Pré aqueça o forno a 180C. Remova os talos da couve, corte as folhas em pedaços (não muito pequenos). Lave e seque as folhas bem. Coloque as folhas em uma tigela, regue com óleo de oliva e tempere com sal. Misture bem. Coloque as folhas em uma assadeira forrada com papel manteiga, leve ao forno por 8-10 minutos ou até que fiquem crocantes. Sirva e aproveite!

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